pretraži lupa za uvećavanje meni zatvori x komentar oblačić strleica telefon mobilni telefon vreme časovnik email poštanska koverta lokacija marker lokacije fax fax mašina navodnik facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

Blog

drvena kašika

16. Jul 2018.

Blistavi osmeh – savršeno tajno oružje svakog od nas

Da li ste čuli za izreku, koja kaže da je “Osmeh snažno oružje, kojim se može probiti led”?

Moć jednog osmeha je neprocenjiva. Ona osvaja, pobeđuje, ulepšava dane, živote i ljude. Osmeh je najjeftiniji poklon koji nekome možete dati, a koji će mu učiniti svet lepšim na trenutak. Ako nam ne verujete, sprovedite sami eksperiment, kada se sledećeg puta nađete u prostoriji koja je puna uštogljenih, namrgođenih ljudi, koji su previše zauzeti da bi podigli pogled od svog stola, uputili nekome kompliment ili se našalili. Podarite osmeh jednom od njih i pogledajte kako će se ta osoba promeniti.

Mnogi tvrde da su osmesi i smejanje zarazni, pa vam predlažemo da ih što više širite i delite sa svima – neznancima koje srećete na ulici, kolegama, prijateljima i porodicom. Sami ćete primetiti koliko će se atmosfera jednog dana promeniti i koliko će ljudi sutradan vama učiniti istu uslugu.

Svakoga dana pronađite makar jedan razlog za osmeh – setite se voljene osobe, pogledajte smešnu sliku na internetu ili se podsetite neke šaljive uspomene iz detinjstva. Dozvolite svojoj mašti da buja i da na ulici primećuje stvari koje su humoristične, iako ih možda drugi ne vide tako.

Smeh ljudima pomaže da se izbore sa svojim mukama i problemima, ispunjava ih pozitivnom energijom i snagom. Lep osmeh će vam pružiti dodatno samopouzdanje i hrabrost za sučeljavanje sa svim izazovima i preprekama na koje nailazite tokom svog života.

Ipak, za lep osmeh su vam potrebni lepi zubi, koje sada, zahvaljujući pasti sa brazilskim zelenim propolisom i Ganoderma lucidum možete dobiti direktno iz prirode. Paste za zube modernog doba pune su brojnih hemikalija koje vam mogu naneti veću štetu, nego što će vam doneti koristi. Zubi izbeljeni hemijskim putem postaju slabiji i krhkiji, odnosno manje otporni na karijes, lomljenje i bolove izazvane hladnim ili toplim napicima i hranom.

Pasta za zube od brazilskog zelenog propolisa i Ganoderma Lucidum je sve što vam je potrebno za blistav i zdrav osmeh. Ona dokazano umanjuje postojeću upalu desni i smanjuje rizik od nastanka novih upala. Takođe, ova pasta zaustavlja krvarenje desni, istovremeno olakšavajući bol. Kao idealno rešenje za bele zube, ona uklanja plak i osvežava vaš dah, uz pomoć biljnih eksrtakata koji joj daju jedinstven i svež ukus.

Prethodni post

Zašto ste umorni nakon sunčanja

Sledeći post

Sekcija za Akupunkturu I aktiv za kvantnu medicinu-SLD