pretraži lupa za uvećavanje meni zatvori x komentar oblačić strleica telefon mobilni telefon vreme časovnik email poštanska koverta lokacija marker lokacije fax fax mašina navodnik facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

Blog

drvena kašika
17. Mar 2020.

PRIRODNA ZAŠTITA OD VIRUSA NE POSTOJI? Razmislite još jednom!

NA HILJADE NJIH KORISTI OVAJ PREPARAT U SRBIJI! POČNI I TI JOŠ DANAS!

21. Mar 2019.

Pomoć iz prirode u borbi protiv alergija

Otkrivamo tehnike koje vam mogu pomoći da je proživite malo lakše, a da istovremeno uživate u predivnom prolećnom vremenu i svemu što nam priroda u tom dobu godine nudi.

11. Mar 2019.

Da li su suplementi zaista dobri za nas

Kada se radi o vežbanju, pravilnoj ishrani i dodacima koje mnogi ljudi koriste, pitanja koja se nameću su zaista brojna...

01. Mar 2019.

Sokovi ili smoothiji – šta je zdravije za nas

Bilo da želite da smanjite kilažu ili samo vodite računa o svojoj ishrani, morate znati da smoothiji i sokovi nemaju isti uticaj na nas.

20. Jan 2019.

Dočekajte sezonu prehlada i gripa spremni

Kao što i sami znate, sa smenom zime i proleća, na scenu stupa neizbežna sezona prehlada i gripa…

14. Dec 2018.

Sekcija za Akupunkturu I aktiv za kvantnu medicinu-SLD

Obaveštavamo vas da će se u utorak 18.12.2018. godine u 17h održati sastanak sekcije za Akupunkturu u prostorijama SLD-a  u ul. Džordža Vašingtona 19.

16. Jul 2018.

Lako do savršenog balansa u organizmu

Koliko puta ste se pogledali u ogledalo, i nezadovoljni svojim izgledom iz bilo kog razloga obećali sami sebi da ćete povesti više računa o svom zdravlju?

16. Jul 2018.

Kako da povećate svoju izdržljivost tokom vrelih dana

Da li ste dočekali ovo leto spremni – sa figurom o kojoj ste dugo maštali, bez viška kilograma i bilo kakvih nedostataka?