pretraži lupa za uvećavanje meni zatvori x komentar oblačić strleica telefon mobilni telefon vreme časovnik email poštanska koverta lokacija marker lokacije home home fax fax mašina navodnik facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

Iskustva korisnika

drvena kašika

Koristio sam Vašu pastu za zube na bazi zelenog brazilskog propolisa. Pasta je izvanredna, upalu desni koju sam ranije antibioticima sanirao za nedelju dana ovom pastom rešio sam za 2 dana.

S.D. (62)

Početkom 2015. primetio je bol u nogama. Kao aktivni sportista ubrzo je shvatio da mu trening u košarci sve teže pada. U početku je odlazio kod fizioterapeuta zbog bolova u kostima, ali kako nije bilo poboljšanja, obratio se lekaru i dijagnostikovan mu je sarkom. Ubrzo mu je amputirana desna noga i preporučena je hemoterapija zbog lošeg stanja. Prema njegovom ocu, bio je izuzetno slab i bez volje da se oporavi. Za mekane gel kapsule Ganoderma Lucidum čuo je od prijatelja koji ih je već koristio. Danas se oseća mnogo bolje, ima puno energije i sada već redovno odlazi u teretanu. Ganodermu koristi par godina, 4 kapsule dnevno, kako bi ojacao imunitet.

S.A. (27)

U novembru 2016. godine primljena je u Hitnu pomoć zbog pogoršanja hronične opstruktivne plućne bolesti. Bio je to osećaj umora i problema pri disanju, a takvi su problemi bili prisutni svaki dan u poslednje dve godine. Takođe se leči od arterijske hipertenzije i dijabetesa tip II. U aprilu 2017. zabelžen je benigni tumor mozga i drugih delova centralnog nervnog sistema. Zbog dijagnoze hronične respiratorne infekcije, prema procenama grudnog hirurga, ne preporučuje se hirurško lečenje. Nakon preporuke prijatelja, čula je za meke gel kapsule sa uljem iz spora pečurke Ganoderma Lucidum i počela je da ih koristi. Kapsule su joj pomogle da ojača, stabilizuje insulin, očisti holesterol iz krvnih sudova, dobije više kiseonika i normalizuje krvni pritisak. Ganoderma kapsule redovno koristi više od godinu dana i oseća se mnogo bolje. Lako diše, ne umara se lako i nastaviće da ih koristiti. 

R.M. (58)

MN (40) je kontaktirala lekare u terminalnoj fazi bolesti kada joj je u julu 2017. dijagnostifikovan rak gušterače s metastazama na jetri. Zbog nadutosti i otežanog disanja napravljene su dalje analize koje ukazuju na ascit, odnosno slobodnu tečnost u trbušnoj duplji, što dodatno povećava probleme. Nađena je povećana vrednost bilirubina i zabeleženo je da nisu sprovedene intervencije. Za Ganoderma Lucidum mek gel kapsule čula je na televiziji u septembru iste godine i od tada ih redovno koristi. Ulje iz spora Ganoderme pomaže joj u jačanju imuniteta, vraća energiju, kaže da se oseća mnogo bolje, počela je samostalno da se kreće i obavlja kućne poslove. Pije 10 kapsula dnevno i nastavit će da ih koristiti.
 

M.N. (40)

Sredinom 2017. počeo je da oseća neverovatne glavobolje, iscrpljenost i teško se kretao. Na insistiranje svoje supruge, otišli su na kontrolu, gde je ubrzo ustanovljena dijagnoza tumora na mozgu. Sprovedena je operacija, situacija se poboljšala, ali sve je to trajalo kratko vrijeme. Kako se stanje ponovno pogoršalo, urađene su nove analize koje su pokazale da je to glioblastom u mozgu. Nakon još jedne operacije, osećao se vrlo loše i iscrpljeno. Onda je saznao za Ganoderma Lucidum meke gel kapsule, počeo je da ih koristi za jačanje imuniteta i ubrzo je osetio značajan napredak. Opšte stanje se poboljšalo, imuni sistem je ojačan, krvna slika je poboljšana, raspoloženje je bolje, počeo je da se kreće više i cak i da vozi automobil. Danas odlazi na hemoterapiju koju dobro podnosi, koristi Ganoderma kapsule više od šest meseci i nastaviće da ih koristiti dva puta dnevno, dve kapsule na dan. 

I.Ž .(55)