pretraži lupa za uvećavanje meni zatvori x komentar oblačić strleica telefon mobilni telefon vreme časovnik email poštanska koverta lokacija marker lokacije fax fax mašina navodnik facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

Blog

drvena kašika

17. Mar 2020.

PRIRODNA ZAŠTITA OD VIRUSA NE POSTOJI? Razmislite još jednom!

NA HILJADE NJIH KORISTI OVAJ PREPARAT U SRBIJI! POČNI I TI JOŠ DANAS!

 

 

 

Na hiljade ljudi svakodnevno koristi Ganoderma lucidum gel kapsule za poboljšanje imuniteta.

Zašto?

Pored redovnog sna, kvalitetne i redovne ishrane i fizičke aktivnosti, neophodno je, po preporuci lekara, uzimati odabrane suplemete ( beta glukani – supstance iz gljiva, vitamini, minerali... ) koji pozitivno deluju na očuvanje zdravlja.

Za beta glukane dokazano je da imaju imunomodulativno i imunostimulativno dejstvo, ako se uzimaju na vreme i dovoljno dugo, te ako su izolovani iz medicinskih gljiva, kao što je Ganoderma lucidum, koja pored beta glukana sadrži i triterpene, koji imaju antioksidativni efekat, koji takođe stimuliše imuni odgovor.

Sinergističko svojstvo beta glukana i triterpena je jedinstvena zaštita organizma i prava odbrana od  virusa.

Vanredno stanje zahteva vanredne mere očuvanja zdravlja! NE KOCKAJ SE!

 

Trenutno, iako se širenje epidemije virusa efikasno kontroliše, nije stiglo do tačke u kojoj se može u potpunosti eliminisati. U ovom suzbijanju, Zhang Venhong, vođa šangajske ekspertske grupe za lečenje i direktor odeljenja za infekciju bolnice Huashan, pomenuo je ključnu reč – IMUNI SISTEM.

Rekao je da trenutno ne postoji specifičan lek, i da, pored vanrednih mera očuvanja zdravlja, dosta toga zavisi od imunog sistema.

 

Ganoderma lucidum ima najveću stopu upotrebe!

 

Ganoderma Lucidum bogata je polisaharidima Ganoderme koji mogu odložiti starenje, poboljšati vitalnost telesnih funkcija, boriti se protiv slobodnih radikala u organizmu i pojačati imunitet. Neguje telo, poboljšava stanje organizma, i smanjuje štetu prouzrokovanu patogenim faktorima.

 

 

 

Prethodni post

Pomoć iz prirode u borbi protiv alergija

Povezani članci

21. Mar 2019.

Pomoć iz prirode u borbi protiv alergija

Otkrivamo tehnike koje vam mogu pomoći da je proživite malo lakše, a da istovremeno uživate u predivnom prolećnom vremenu i svemu što nam priroda u tom dobu godine nudi.

20. Jan 2019.

Dočekajte sezonu prehlada i gripa spremni

Kao što i sami znate, sa smenom zime i proleća, na scenu stupa neizbežna sezona prehlada i gripa…

16. Jul 2018.

Lako do savršenog balansa u organizmu

Koliko puta ste se pogledali u ogledalo, i nezadovoljni svojim izgledom iz bilo kog razloga obećali sami sebi da ćete povesti više računa o svom zdravlju?