pretraži lupa za uvećavanje meni zatvori x komentar oblačić strleica telefon mobilni telefon vreme časovnik email poštanska koverta lokacija marker lokacije fax fax mašina navodnik facebook facebook logo instagram instagram logo twitter twitter logo

Iskustva korisnika

drvena kašika

Početkom 2015. godine primetio je bolove u nogama, kao aktivan sposrtista ubrzo je shvatio da na treninge košarke sve teže ide. Prvobitno je išao na terapije kod fizioterapeuta zbog bolova u kostima, međutim, kako ništa više nije pomagalo, obratio se lekaru gde mu je dijagnostikovan sarkom. Ubrzo je amputirana desna noga i zbog loše dijagnoze upućen je na hemioterapiju. Prema rečima njegovog oca bio je izuzetno slab i bez volje za oporavak. Za meke gel kapsule Ganoderma  Lucidum čuli su od prijatelja koji ih već koriste Danas se oseća mnogo bolje, pun je energije i sada redovno odlazi u teretanu i trenira. Ganodermu koristi već godinu dana po 4 kapsule dnevno, radi jačanja imuniteta.

S.A. (27)

U novembru 2016 godine, primljena je u Klinički centar kao hitan slučaj, zbog pogoršanja hronične opstruktivne bolesti pluća. Od tegoba osećala je zamaranje i otežano disanje i takve tegobe bile su prisutne svakodnevno u poslednje dve godine. Takođe leči se od arterijske hipertenzije i Diabetes Mellitusa tip II. U aprilu 2017 godine konstatovan je dobroćudni tumor mozga i drugih delova centralnog nervnog sistema. Zbog dijagnoze hronične respiratorne infekcije, prema procenama grudnog hirurga ne savetuje se torakohirurško lečenje. Pacijentkinji je ostalo samo da se redovno javlja na kontrole i prati situaciju. Tada je po preporuci prijatelja čula za Ganoderma Lucidum meke gel kapsule i počela da koristi. Kapsule su joj pomogle da ojača, stabilizuje rad insulina, očisti holesterol iz krvnih sudova, dobije više kiseonika i normalizuje krvni pritisak. Ganodermu koristi redovno već godinu dana i mnogo se bolje oseća, ne diše otežano, više se ne zamara tako brzo, prezadovoljna je i nastaviće da je koristi.

R.M. (58)

M.N. (40) javila se doktorima u terminalnoj fazi bolesti kada je u julu 2017 godine registrovan kancer na pankreasu sa metastazama na jetri. Zbog nadimanja i otežanog disanja, urađene su dalje analize, koje su ukazivale na ascit, odnosno slobodnu tečnost u trbušnoj duplji, koja joj je dodatno pravila probleme. Vrednost bilirubina se povećala i konstatovano je da se ne rade nikakve intervencije. Za Ganoderma Lucidum meke gel kapsule čula je putem televizije u septembru iste godine i od tada ih redovno koristi. Ulje iz spora Ganoderme joj pomaže da ojača imunitet, povrati energiju, kaže da se oseća mnogo bolje, počela je samostalno da se kreće i obavlja kućne poslove. Pije po 10 kapsula dnevno i nastaviće da ih koristi.

M.N. (40)

Sredinom 2017 godine počeo je da oseća neverovatne glavobolje, iscrpljenost i otežano kretanje. Na insistiranje njegove supruge, otišli su na kontrolu, gde mu je ubrzo uspostavljena dijagnoza tumora na mozgu. Urađena je operacija, stanje se popravilo, ali je sve to kratko trajalo. Obzirom da se stanje opet pogoršalo, urađene su nove analize koje su pokazale da se radi o  glioblastomu na mozgu. Nakon druge operacije, osećao se veoma loše i još iscrpljenije. Tada je I.Ž. preko prijatelja saznao za Ganoderma Lucidum meke gel kapsule, počeo da koristi radi jačanja imuniteta i ubrzo osetio znatno poboljšanje. Opšte stanje se popravilo, ojačan je imuni sistem, poboljšala krvna slika, raspoloženje je bolje, počeo je više da se kreće i čak vozi auto. Danas ide na hemioterapiju koju jako lepo podnosi, Ganodermu koristi preko šest meseci i nastaviće da koristi dva puta po dve kapsule dnevno.

I.Ž .(55)